Κτηριακά Έργα

Η Space Constructions ΑΕ σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον, όπως εκείνο του κατασκευαστικού τομέα, εξελίσσεται συνεχώς και είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης στη διαχείριση και την εκτέλεση εξειδικευμένων κτιριακών υποδομών, σύμφωνα με αυστηρά διεθνή πρότυπα.

Η Space Constructions ΑΕ έχει συσσωρεύσει σημαντική εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ξενοδοχείων και πολυτελών τουριστικών βιλών, ενώ έχει υλοποιήσει ακόμη και έργα όπως η αναβάθμιση ξενοδοχείων σε Boutique, επανασχεδιασμό, μέχρι και πολυτελών ξενοδοχείων πέντε αστέρων. Κατασκευή και επίβλεψη αφορούν την οργάνωση και παρακολούθηση των εργασιών ενός έργου. Κόστος, ποιότητα, τήρηση αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων και φυσικό αντικείμενο εξασφαλίζουν ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα ανταποκρινόμενο πλήρως στις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από τους πελάτες.

Η Space Constructions ΑΕ, έχει τεχνογνωσία στην παραγωγή αυθεντικών και τεχνικά αυστηρών δημιουργικών προτάσεων με προσοχή στη λεπτομέρεια. Η ομάδα σχεδιασμού της Space Constructions ΑΕ είναι έμπειρη και κάθε έργο μελετάται και διαμορφώνεται μετά από μια διαδικασία προσεκτικής παρατήρησης, έμπνευσης και σχεδιασμού. Ο τελικός μας στόχος είναι, να προσθέτουμε αξία σε κάθε χώρο που κατασκευάζουμε, αξιοποιώντας το πλήρες δυναμικό της Space Constructions ΑΕ ώστε να εξασφαλίζουμε μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες.

Η Space Constructions ΑΕ επιδιώκει να χτίζει σχέσεις διαρκείας με τους πελάτες μέσω συχνής επικοινωνίας και προσεκτικής δουλειάς. Χαιρόμαστε να δημιουργούμε μαγευτικά και ιδιαίτερα σχέδια για τις μονάδες φιλοξενίας σας.